Cercetatorul Adrian Pasculescu in Science

Cercetatorul Adrian Pasculescu (Mount Sinai Hospital – Toronto) se gaseste printre autorii unui articol publicat in ultimul numar Science: Cell-Specific Information Processing in Segregating Populations of Eph Receptor Ephrin–Expressing Cells. Science si Nature sunt cele mai prestigioase reviste stiintifice din lume. Felicitari din partea LSRS!

Claus Jørgensen, Andrew Sherman, Ginny I. Chen, Adrian Pasculescu, Alexei Poliakov, Marilyn Hsiung, Brett Larsen, David G. Wilkinson, Rune Linding, Tony Pawson. Science 2009, 326 (5959): 1502-1509.

Pentru mai multe informatii despre laboratorul in care-si desfasoara activitatea cercetatorul Adrian Pasculescu, vizitati pagina web a cercetatorului Tony Pawson.

This entry was posted in Romani de Elita in Lume and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Cercetatorul Adrian Pasculescu in Science

  1. Alan says:

    Cu riscul sa par patcitea, dar ma rog la Dumnezeu pentru acest lucru. De-a lungul secolelor au fost nenumarate boli care faceau ravagii decimand populatia si, pentru cele mai multe care atunci erau privite ca letale, astazi exista leac. De ce nu s-ar intampla astfel si cu cancerul? Celor carora le sta in putinta sa faca acest lucru, sa nu ezite! Sanatatea este prima fericire a omului, pe care el nici macar nu o constientizeaza.

Leave a Reply