La poveşti cu maestrul Dan Puric

Marţi, 14 iunie 2011, Liga Studenţilor Români din Străinătate a încheiat prima ediţie a proiectului „La poveşti cu români de elită” cu un om de geniu – Dan Puric .
Tinerii şi nu numai, dornici de o sursă de inspiraţie au fost prezenţi la Librăria Cărtureşti pentru a interacţiona şi pentru a purta un dialog fără frontiere cu maestrul Dan Puric.

Suntem siguri că impresiile şi gândurile celor prezenţi au fost pozitive şi că nu le-au înşelat aşteptările.

Discursul maestrului a fost unul captivant şi acaparator. Am vorbit despre societatea românească, despre românii de elită, despre puterea fiecăruia dintre noi de a schimba „ceva-ul” său pentru ca România să devină un loc cu oamenii mai frumoşi şi idei inovatoare.

Povestea a început printr-o incursiune în trecut, cu exemple din perioadele istorice.
Atmosfera a fost una caldă şi primitoare, ce îţi trezeşte încrederea de sine şi te motivează să iei iniţiativă în faţa celor ce o înăbuşesc.

Maestrul ne-a dat sfaturi, unul dintre acestea fiind:

Atunci când cineva ne pune “beţe în roate” să fim conştienţi în permanenţă de propria valoare şi să nu ne lăsăm descurajaţi.Va veni un moment în viaţa noastră când cei ce au o mentalitate asemănătoare cu a noastră,ni se vor alătura, însă până atunci nu trebuie să ne complacem.
Schimbările nu sunt vizibile pe un fond instabil,blazat şi mediocru. Acestea vin din partea unor persoane ce ştiu să facă faţă criticilor şi cei care nu renunţă indiferent de obstacolele ce pot să se ivească pe drumul către elită.

La sfârşit omul frumos,Dan Puric, receptiv, a dat autografe şi a făcut poze cu participanţii.

Dan Puric este un exemplu pentru noi toţi şi ar trebui să fie pentru câţi mai mulţi tineri! Vă mulţumim maestre pentru că ne-aţi fost alături şi pentru lecţia pe care ne-aţi învăţat-o!
Puteţi urmări întreagă întâlnire accesând link-ul.

Părerea voastră este foarte importantă pentru noi, aşadar vă invităm să completaţi formularul de feedback disponibil online.

This entry was posted in La Povesti cu romani de elita. Bookmark the permalink.

Leave a Reply